Lidgelden leden

Ieder lid van Hebad vzw betaalt een bijdrage voor een heel seizoen. Dit seizoen begint voor de volwassenen in september en loopt quasi het hele jaar door. Tijdens de maand juni is er een bepaalde vakantie regeling en in juli is de sporthal dicht. Voor onze jeugdspelers loopt het seizoen van september tot eind mei.

Lidgeld Badminton

Lidgeld competitiespelers of spelers met een klassement hoger of gelijk aan 10:
€ 175

Lidgeld jeugd competitiespelers
€ 150

Lidgeld jeugdspelers:
€ 130

Lidgeld recreatiespelers
€ 130

Lidgeld PickleBall

Lidgeld PickleBall
€ 90

Vrijspelen als niet lid
€ 5 per speeldag (huur palette inbegrepen)

 

Het opvragen van deze bijdrage zal gebeuren via een mail, die we steeds in de maand september zullen versturen. De betaling hiervan moet ten laatste eind oktober gedaan zijn. Storten van het lidgeld kan op rekeningnummer BE89 3350 1638 7285, met vermelding van naam en voornaam.
Wij geven 10 euro korting per kind, en dit vanaf het tweede kind ( -18 jaar ) uit hetzelfde gezin.

Nieuwe leden

Nieuwe leden mogen spelen zodra ze in orde zijn met het formulier aanvraag tot lidmaatschap. Dit formulier kan je krijgen bij één van de bestuursleden, en is beschikbaar in de sportzaal. Dit formulier moet volledig en juist ingevuld worden door het nieuwe lid en moet ondertekend zijn door het lid zelf.
Jeugdspelers moeten ook de toelating van hun ouders hebben om te kunnen spelen. Er is hiervoor een speciale rubriek voorzien op het aansluitingsformulier, hier is een handtekening van één van de ouders of de voogd van de minderjarige noodzakelijk.
Dit formulier is van groot belang. Enkel wanneer het juist is ingevuld kan Hebad vzw een aansluiting aanvragen bij Badminton Vlaanderen. Badminton Vlaanderen neemt de speler op in het ledenbestand, het secretariaat van Hebad vzw krijgt het lidnummer toegezonden.
Alleen op deze manier is de speler tijdens de trainingen van Hebad vzw verzekerd tegen sportongevallen.

Aspirant - leden

Na opgave van je naam, voornaam, adres, geboortedatum en telefoonnummer kan je bij Hebad vzw terecht voor elke proeftrainingen. Dit kan een drietal keer en dan moet je beslissen om wel of niet aan te sluiten.
Bij iedere training moet de speler zich aanmelden bij één van de trainers of bestuursleden.
Dit geeft je de kans om eerst eens een kijkje te komen nemen. Zo kan je aan den lijve ondervinden of de sport en/of de club je wel ligt.
Wij denken alvast dat iedereen veel plezier kan beleven aan het badminton bij Hebad vzw.

Voordelen leden Hebad vzw

Als je lid wordt van Hebad vzw dan krijg je tal van voordelen. Zo ben je aangesloten bij een club die samenwerkt met Badminton Vlaanderen.
Tevens onderhouden we als club goede contacten met de sportdienst van Heusden-Zolder.
Je ontvangt regelmatig onze nieuwsbrief "WaNieSWA" zo blijf je zeker op de hoogte van wat er zich afspeelt in je favoriete club.