Privacyverklaring

Hebad BC vzw, verder afgekort tot Hebad, hecht veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens en heeft respect voor uw privacy. In deze privacyverklaring (versie: 1 mei 2020) willen we transparante informatie geven over welke gegevens we verzamelen en hoe wij omgaan met uw persoonsgegevens. Wij doen er alles aan om dat zorgvuldig te doen en zo uw privacy maximaal te waarborgen.Hebad houdt zich aan de toepasselijke wet- en regelgeving waaronder de Algemene Verordening Gegevensbescherming (ook gekend als GDPR)….

1e Hebad - basisprincipes wat betreft de bescherming van persoonsgegevens zijn:
  • Wij registreren en verwerken enkel die persoonsgegevens die we nodig hebben om onze werking vlot te laten verlopen, namelijk om:
    • te kunnen deelnemen aan activiteiten van Hebad BC vzw;
    • nieuwsbrieven en uitnodigingen te versturen;
    • subsidiëring door de overheid te bekomen;
    • de IT- en communicatiesystemen in werking te houden;
    • de communicatie met u te vergemakkelijken alsook met uw aangewezen contactpersonen contact op te nemen in geval van nood
  • Hiertoe kunnen wij de volgende persoonsgegevens verzamelen, gebruiken en verwerken: naam, contactgegevens, adres, e-mailadres, nationaliteit, telefoonnummer, geslacht, geboortedatum, lidmaatschapsnummer Badminton Vlaanderen, contactgegevens voor noodgevallen en foto’s.
  • Met onafhankelijke derden delen wij uw gegevens enkel indien dit absoluut noodzakelijk is en delen in die gevallen niet meer gegevens dan strikt nodig. Voorbeelden (niet limitatief) van dit delen van uw gegevens met "derden" zijn: met Badminton Vlaanderen om u aan te sluiten bij de federatie; met overheden om subsidies aan te vragen; met ploegkapiteins om competitieploegen te laten functioneren. Ter info, de privacyverklaring van Badminton Vlaanderen vindt u hier.
  • Wij zullen nooit uw gegevens verkopen aan derden.
  • De persoonsgegevens worden beheerd en bewaard op de “One Drive van Hebad en de database van Badminton Vlaanderen, waartoe geselecteerde gebruikers toegang hebben op basis van noodzaak voor een vlotte werking. De verwerkingsverantwoordelijke (Hebad - ondervoorzitter) ziet erop toe dat de verschillende gebruikers niet meer toegangsrechten krijgen dan nodig voor hun functie in Hebad. Elke gebruiker is ervoor verantwoordelijk een voldoende sterk paswoord te gebruiken en dit niet met anderen te delen.
  • Beeldmateriaal gemaakt in het kader van clubactiviteiten of -wedstrijden mag online door Hebad gebruikt worden zonder bijkomende toestemming. U kan wel met een eenvoudig verzoek de verwijdering na publicatie vragen, waarop we zo snel als praktisch mogelijk zullen ingaan. Voor fysiek materiaal (folders, flyers, DVD,...) zal Hebad wel vóór publicatie expliciet om toestemming vragen om uw beeltenis te gebruiken.
  • U heeft op elk moment het recht om uw gegevens in te kijken en aan te passen. We benadrukken dat het voor de goede werking van onze club van belang is dat uw gegevens te allen tijde up-to-date zijn en vragen u om elke relevante wijziging in uw persoonsgegevens onmiddellijk door te geven.
  • Van mensen die geen lid zijn of ex-leden na beëindiging van het lidmaatschap, zullen persoonsgegevens maximaal 5 jaar bijgehouden worden. Indien u erom verzoekt zullen uw gegevens evenwel meteen verwijderd worden.

Indien u na het doornemen van onze privacyverklaring, of in algemenere zin, vragen heeft hierover of contact met ons wenst op te nemen kan dit bij de voorzitter, ondervoorzitter of de secretaris. U kan uiteraard ook terecht bij de Gegevensbeschermingsautoriteit voor verdere informatie of eventuele klachten.

Rimaster
Benelux bvba

Halstraat 41
3550 Heusden-Zolder

Benedco
Pallets

Kruisstraat 18
3520 Zonhoven
+32 11811991
+32 11811992

badminton
planet

Zeelsterstraat 32
5652 EK Eindhoven
www.badmintonplanet.nl

ING Bank
Heusden

Guido Gezellelaan 19
3550 Heusden-zolder
Marcel Vandezande

The Portugal
Collection Shops

Schaapsweg 2 - 3550 Heusden-Zolder
011 - 428907
www.theportugalcollection.be

Bouwbedrijf
Geva bvba

Kampweg 39
3582 Koersel