Algemeen

Alle leden van Hebad worden geacht het clubreglement te kennen en te respecteren. Het niet naleven van dit reglement kan leiden tot uitsluiting, en hiertegen is geen beroep mogelijk.
Voor eventuele vragen in verband met dit clubreglement kan men steeds terecht bij één van de bestuursleden. Zij zullen trachten om iedere vraag zo snel mogelijk te beantwoorden.

Verkorte versie Clubreglement

Betreden van de sporthal:

Uit respect voor het werk van de poetsvrouwen, uit respect voor andere sportclubs en zeker uit respect voor de medespelers vraagt het bestuur om:
* traject tot aan de ingang van de sporthal af te leggen met normaal schoeisel.
* De badmintonpantoffels pas aan te doen in de kleedkamers of op de tribunes van de sporthal.
* Zeker niet met gewoon schoeisel het speelveld te betreden.
Zand en ander vuil kunnen een gladde vloer tot gevolg hebben en er zo de oorzaak van zijn dat spelers (ernstige) kwetsuren oplopen.

Hygiëne en gezondheid:

De club raadt zijn spelers aan om na de training of na de wedstrijd een welverdiende douche te nemen, om zich vervolgens te voorzien van droge kleren. Ziektes en schimmelinfecties zijn nooit ver weg!!

Omkleden:

Omkleden doen we in de kleedkamers. Je kleren kan je daar aan een kapstok laten hangen of desgewenst in jouw sporttas steken. Zie item veiligheid.

Veiligheid:

* sporttassen, schoenen, ..., kortom alles wat we niet nodig hebben tijdens het badmintonnen zetten we tegen de muur aan de overkant van de tribune.
* We laten niets op de tribune liggen, tenzij dit door ouders bewaakt wordt
* In de kleedkamers laten we geen waardevolle voorwerpen achter(GSM, horloges, mp3 - spelers, gameboys, armbanden, nieuwe flashy schoenen of pantoffels). Er zijn namelijk mensen die kleedkamers verwarren met winkels en zodoende in de kleedkamers (gratis) komen shoppen.

Netheid en orde:

* Na de wedstrijden of trainingen ruimt iedere speler zijn eigen rommel op. Met rommel wordt verstaan:

  • Drankflesjes of blikjes
  • Papiertjes van versnaperingen
  • Pluimen gebruikt tijdens de training of wedstrijd

* Na de training of wedstrijd worden de netten afgebroken. Gelieve hierbij de trainers een handje te helpen.

De volledige versie in pdf-formaat kan je hier bekijken.